-->

Добредојдовте во Биостем

Професионалниот тим на Биостем Ви стои на располагање 24 часа. Вршиме најбрз транспорт до лабораторијата и што е најважно научниот тим на Биохеленика успева да зачува најголем процент на матични клетки.